Edis Nederlands
English

Nieuws

Gepost op woensdag 13 april 2016:
Komende zondag om 14:30 uur spelen wij in activiteitencentrum De Miente in Oosterwolde! Mis het niet smile-emoticon! We spelen viool, dwarsfluit, tin whistle, bodhrŠn, djembťe, piano, harpÖen we zingen!

Kaartjes kun je bestellen via kaartverkoop@demiente.nl of telefonisch (0516-515707, bereikbaar tussen 18:00-20:00 uur). In de voorverkoop kost een kaartje Ä 11,50, aan de deur Ä 12,50. Wat krijg je ervoor terug? Een hartstikke leuk concert vol met Keltische folk!

Gepost op zondag 24 januari 2016:
Gister superconcert gehad in het knusse kerkje in Ter Idzard. Wat een topverzorging met heerlijke zelfgemaakte pompoensoep en luxe broodjes! En het kerkje zat bomvol! Vast ook dankzij het mooie stukje in het Friesch Dagblad.
Fantastisch, de mensen bleven maar binnenkomen! En wat een leuke reactie van iemand uit het publiek die zei dat hij het zo mooi vond dat wij zelf ook zichtbaar van de muziek genoten :-).
Concert gemist? Op 28 februari om 15:30 uur spelen we in de Terbantstertsjerke in Terband, niet ver daar vandaan. Ook daar spelen we Keltische folk, uptempo maar ook muziek om heerlijk bij weg te dromen. We vertellen ook kort wat over de instrumenten waar we op spelen, bijvoorbeeld de harp en de bodhrŠn.
Neem gezellig vrienden, kennissen, buren en familie mee :-). De kaartjes kosten 10 euro. Je kunt ze in de voorverkoop bestellen via www.posthuistheater.nl of 0513-529765. Graag tot dan!

Edis

Gepost op zondag 10 januari 2016:
Edis wenst jullie allemaal een fantastisch mooi 2016! Dat het maar weer een mooi en muzikaal jaar mag worden met veel geluk, liefde en gezondheid. Wij kijken terug op een heel bijzonder jaar. Na een korte pauze, waarin we een kleine uitbreiding hebben gekregen (Danielle is trotse moeder geworden van EloÔse) starten we 15 januari weer met een reeks concerten.
Hopelijk tot snel!
Lieve groetjes van,
Esther, Danielle, Isabelle en Truus

Gepost op maandag 13 juli 2015:
Afsluiting van het Edisseizoen: hightea!! Komend jaar veel concerten, maar nu eerst even pauze.


Gepost op maandag 23 februari 2015:
Zondag 1 maart geven we om 16:00 een concert in de kerk van Tytsjerk (Buorren 42). Zie ook de website van Van Plan, de website van Tytsjerk en natuurlijk onze poster). Alvast een tipje van de sluier: Toss the Feathers, Dulaman en Lord of the Dance staan op het programma. Hopelijk tot ziens!

Gepost op vrijdag 16 januari 2015:
Vorig jaar hebben we in de Dorpskerk in Huizum de concertreeks "Muziek+" geopend. Vandaag mochten we daar weer een concert verzorgen. Wat een leuke middag, met enthousiast publiek! We hebben de afgelopen tijd wat nieuwe stukken gemaakt/gearrangeerd en ingestudeerd en die hebben we daar ten gehore gebracht. Op 25 januari hebben we ons volgende concert, in Noardburgum. Dat concert wordt aangekondigd in het programma Noarderwyn van Omrop Frysl‚n en dan mogen wij ook wat laten horen. Donderdagmiddag 22 januari rond 14:30-15:00 (maar het kan wat later worden) zullen we een paar stukken spelen.

Gepost op zaterdag 23 augustus 2014:
Ondanks de slechte weersvoorspellingen is het tijdens ons openluchtconcert van het Imaginariumfestival droog gebleven! Nu op naar het volgende festival: het Sterrenfestival in Dwingeloo. Daar spelen we voor het eerst.

Edis

Gepost op dinsdag 12 augustus 2014:
Binnenkort mogen we spelen op het Imaginariumfestival in Tytsjerk. Zin in (we duimen al voor mooi weer!)! We zijn hard aan het repeteren, want op 14 september mogen we bij het Sterrenfestival in Dwingeloo spelen. Geweldig! Hier kunt u/kun je de flyer downloaden.


(Voor oud nieuws: klik hier)

Edis